Λουτρακι Φωτια / Fwtia Sto Loytraki Nees Eikones Poy Koboyn Thn Anasa Apopsh Twra / Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Λουτρακι Φωτια / Fwtia Sto Loytraki Nees Eikones Poy Koboyn Thn Anasa Apopsh Twra / Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον.

Ic6hjob8ykvn9m
Ic6hjob8ykvn9m from www.loutrakiblog.gr
Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία.

Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά. Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα.

Oi Prwtes Eikones Apo Th Fwtia Sto Loytraki Fwto Binteo
Oi Prwtes Eikones Apo Th Fwtia Sto Loytraki Fwto Binteo from media.enikos.gr
Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν.

0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές.

Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Fwtia Sto Loytraki Katoikoi Katebhkan Sth 8alassa To Neo Sxedio Ths Pyrosbestikhs Mainetai H Pyrkagia
Fwtia Sto Loytraki Katoikoi Katebhkan Sth 8alassa To Neo Sxedio Ths Pyrosbestikhs Mainetai H Pyrkagia from www.newsit.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π.

Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής.

Posting Komentar

0 Komentar